26 April 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker DeJin

Dejin Knouw 3 klHallo! Ik ben De Jin en in februari bij Appronto gestart als Boomi Engineer.

Een beetje over mijzelf, ik ben geboren en getogen in Nieuwegein onder de rook van Utrecht. Ik woon samen met mijn vriendin en dochtertje van 4 in Utrecht. Mijn vriendin komt uit Macedonië en ik heb zelf een Chinese achtergrond. Thuis houd ik van koken, eten, hardlopen en piano spelen.

Na een hele tijd farmacie gestudeerd te hebben aan de Universiteit Utrecht, kwam ik tot de ontdekking dat het toch niet het veld was waar ik in wilde werken. Ik switchte toen naar de IT, wat eigenlijk al sinds ik klein was een grote hobby was. Ik had altijd de angst dat als ik van mijn hobby mijn werk zou maken, ik het niet meer leuk zou vinden. Gelukkig bleek die angst ongegrond! De hobby en bijbaan werd mijn carrière. Na bij een IT dienstverlener diverse functies te hebben vervuld van werkplekondersteuning tot infrastructuur automatisering, ben ik na een startup avontuur toch weer bij de Universiteit Utrecht beland. Deze keer echter bij de ondersteunende IT organisatie. Hier heb ik voornamelijk gewerkt als proof-of-concept ontwerper en ontwikkelaar binnen het complexe IT landschap aldaar.

Eén van de interessante uitdagingen was het feit dat de veelheid aan systemen waarop de universiteit draaide soms moeilijk informatie konden uitwisselen. De oplossingen lagen hier veelal in een combinatie van mensen, processen en technologie. Hierin heb ik voor de verschillende PoC’s veelal zelf de interface naar, of (in sommige gevallen) de daadwerkelijke technologie gebouwd. Ik merk dat met Boomi zoveel al weg-geabstraheerd is dat ik me veel meer kan focussen op de flow en de logica dan allerlei randzaken moeten bouwen voordat ik daaraan toe kom. Een verademing!

Na een tijd in de semipublieke sector actief te zijn geweest was ik vorig jaar klaar voor een uitdaging in de private sector. Via een recruiter ben ik toen met Appronto in contact gekomen. Breda lag niet zo voor de hand qua afstand, maar het hybride werken minimaliseert die factor. In mijn eerste maand hier heb ik ook echt wel een goed gevoel bij deze beslissing gekregen! Leuke mensen en een focus op kwaliteit die bij mij past.

Tot snel!

Vacatures Appronto