05 September 2022

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Dave!

MicrosoftTeams-image (16)Hallo allemaal,

Mijn naam is Dave Lina, 36 jaar en op 1 september gestart als Mendix Business Engineer bij Appronto.

Ik ben een geboren Rotterdammer, maar daar is het (naast m'n studie) bij gebleven. Ik heb altijd rondom de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gewoond en daar woon ik momenteel ook met mijn vrouw en twee dochtertjes van 2 en 3 jaar en onze katten.

De Reeuwijkse Plassen zijn wel het bekendste plekje in deze omgeving en hier kan ik dan ook samen met mijn gezin heerlijk van genieten. Ook is zo'n plas heel fijn voor een rondje hardlopen, wat ik dan ook graag doe. Andere hobby’s zijn squashen, doe ik alsof ik aardig kan darten, kijk ik graag naar sport zoals F1 en voetbal en drink ik graag een biertje met familie en vrienden.

Na mijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit, studie Economics & Informatics, ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij Daywize in Utrecht als Mendix Business Engineer. Destijds maakte ik via deze eerste werkgever kennis met het low-code platform en alle voordelen die het met zich meebrengt. Alleen al de kracht van het snel kunnen aanpassen en live brengen van een wijziging maakte zoveel indruk op me, dat ik dacht "dit is leuk!".

Daywize levert een volledige HR oplossing, hierbij kan je denken aan verlof aanvragen, declaraties indienen maar ook talentmanagement oplossingen zoals een gesprekscyclus en 360 graden feedback. Ik was zelf lead in de realisatie van de modules verlof en talentmanagement, maar ook de andere modules heb ik aangeraakt waaronder integraties met salarispakketten. Het blijft geweldig om te zien hoe je, zonder teveel code te gebruiken, een goed (en mooi) werkend product neer kan zetten.

Omdat Reeuwijk toch zo'n goede driekwartier rijden is van Breda was de keuze om bij Appronto te gaan werken niet perse voor de hand liggend. Toch, met de ambitie die Appronto heeft en het enthousiasme wat men hier uitstraalt, kan het niet anders dan dat het een mooie tijd wordt hier bij Appronto. Ik heb er zin in om mooie dingen te maken met elkaar!

Graag tot snel!

 

Vacatures Appronto