02 november 2020

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Daniël!

Daniel

Even kort voorstellen; mijn naam is Daniël Jansen, ik ben 46 jaar en woon in Made. Ik ben getrouwd met Judith en samen hebben we 3 zonen; een tweeling van 13 en de jongste van 7.

Na ruim 24 jaar in het grafische vak te hebben gezeten, als grafisch vormgever en studiomanager, kwam ik in januari 2020 plotseling zonder werk te zitten.

Na een aantal gesprekken met mensen uit de IT en een interesse-/competentietest besloten om te kiezen voor een carrièreswitch richting IT.

Vanuit de vormgevingskant heb ik zeker ook raakvlakken met UX/UI, maar vooral software development heeft op dit moment mijn interesse. Natuurlijk helemaal mooi als het te combineren is.

Omdat Mendix de mogelijkheid biedt om zonder al te veel te programmeerkennis in te kunnen stromen in de wereld van applicatie ontwikkeling, heb ik in juni het Mendix learning path ‘Become a Rapid Developer’ gevolgd en met succes voltooid. Ik ben dan ook blij dat ik me de komende periode verder kan ontwikkelen in Mendix d.m.v. het traineeship bij Appronto.

In september ben ik gestart aan de Avans Hogeschool met de deeltijdopleiding AD Informatica om zodoende mijn kennis op programmeergebied ook op het juiste peil te krijgen.

In mijn vrije tijd zit ik graag op een racefiets of loop ik hard. Ook kijk ik graag een goede Netflix serie of documentaire. Helaas zit een café bezoek met vrienden er op dit moment even niet in.

Ik heb veel zin in het traineeship en ben benieuwd wat de komende periode mij gaat brengen.

Wie weet tot binnenkort.