22 April 2021

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Chris!

chris

Hallo,

Mijn naam is Chris en ik ben recent als Mendix Business Engineer bij Appronto gestart.

Ik woon in het gezellige Breda met mijn vrouw en drie kinderen. Ben een enthousiaste winterzwemmer en maak ontzettend graag muziek met de gezelligste feestband van Breda!

Ik heb 20 jaar ervaring binnen het ontwikkelproces van business applicaties. Na mijn studie informatica ben ik begonnen als ontwikkelaar en kwam er al snel achter dat mijn kracht ligt in de interactie met de klantorganisatie.

In mijn rol als informatie analist werd iedere keer duidelijk dat communicatie de brug is tussen IT en business. Echter was deze brug vaak lang en vereiste nogal wat bochtenwerk. Nadat ik een aantal jaren geleden low-code platformen leerde kennen en vooral enthousiast werd van het Mendix platform deed dat me beseffen dat daarmee de brug tussen IT en business veel minder lang en kronkelig hoeft te zijn. Voor mij een reden om me hierin nog verder te verdiepen. Uiteindelijk ben ik bij Appronto terecht gekomen, een professionele Mendix club met gedreven collega’s, mooie klanten en een duidelijke visie om middels kwaliteit langdurig van waarde te kunnen zijn voor klanten.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten!

Vacature Appronto