12 January 2021

Even voorstellen: onze nieuwe medewerker Bryan!

Bryan Koevoets

Hallo allemaal,

Ik ben Bryan, 26 jaartjes jong en kom uit Oud Gastel in de buurt van Roosendaal. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders met mijn twee lieve hondjes maar ik ben van plan om binnenkort op mijzelf te gaan wonen. Naast wandelen met mijn honden hou ik van volleyballen, tennissen, reizen, ondernemen en leuke dingen doen met mijn vriendin Iris of met mijn vrienden.

Al sinds ik 16 jaar was heb ik een passie voor het ontwikkelen van websites. Wat eerst een simpele hobby was is later mijn werk geworden. Toen ik een jaar geleden Low-code ontdekte werd ik er gelijk verliefd op! Je kunt in een veel kortere tijd software ontwikkelen, dan ik gewend was met mijn eigen ontworpen websites. Hierdoor kun je sneller resultaat laten zien aan de klant en makkelijk veranderingen toepassen en testen. Hier wilde ik graag meer van weten en mijzelf hierin verder ontwikkelen.

Daarom ben ik sinds 14 december 2020 als Mendix trainee bij Appronto. Hier kan ik mijn passie voor het ontwikkelen van geavanceerde websites en applicaties uitbreiden tot een hoger niveau. Ik heb een financieel en marketing gerelateerde achtergrond die ik goed kan gebruiken bij het ontwikkelen van geavanceerde applicaties voor klanten.

Ik hoop mij in de komende jaren bij Appronto te ontwikkelen tot advanced/expert Mendix developer en succesvolle applicaties neer te gaan zetten die een meerwaarde zullen zijn voor de klanten!

Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort!

Vacature Appronto