12 May 2023

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Ben Brandon

Hallo!

About me!

MicrosoftTeams-image-2Ik ben Ben Brandon Barichovicht Rivas, en sinds april 2023 ben ik begonnen als de nieuwe Business Development Representative (BDR) bij Appronto! Je vraagt je waarschijnlijk af waar mijn unieke naam vandaan komt en hoe ik het liefst aangesproken word. Mijn voornaam is Ben Brandon, maar de meeste mensen noemen me gewoon Ben of BB. Hoewel ik voor 50% Panamese, Costa Ricaanse en Kroatische roots heb, ben ik in Nederland geboren en getogen. Het grootste deel van mijn leven heb ik in Roosendaal gewoond, maar momenteel woon ik in Hoeven!

Studieloopbaan

Ik ben een ambitieuze en gepassioneerde persoon die veel motivatie en energie haalt uit voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn educatieve achtergrond omvat verschillende studies, waarbij ik van het MBO naar het HBO ben opgeklommen. Onlangs heb ik mijn studie International Business Management afgerond waardoor ik nu een Bachelor of Business Administration (BBA) bezit.

Hoewel ik al een lange weg heb afgelegd in mijn studieloopbaan ben ik nog lang niet uitgeleerd. Aanvankelijk ambieerde ik een MSc in Data Science of Environmental & Energy Management. Hoewel ik deze studies niet direct zal volgen, sluit ik niet uit dat ik op termijn een deeltijd master naast mijn werk als BDR zal volgen. Ik ben vastbesloten om mijn ambitie waar te maken nu ik bij Appronto werk.

Waarom Appronto?

Uiteindelijk heb ik besloten om werkervaring op te doen en mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen door te gaan werken. Nadat ik mijn studie had afgerond, ben ik actief op zoek gegaan naar een traineeship en een werkgever die waarde hecht aan de ontwikkeling en het leren van hun werknemers. Daarnaast zocht ik naar een bedrijf dat zelf nog volop in ontwikkeling en groei was. Ik geloof namelijk dat ik veel kan leren van snelgroeiende start-ups en scale-ups, omdat ik het interessant vind om deze groeiprocessen te begrijpen en toe te passen.

Appronto voldoet perfect aan mijn ideale bedrijfsprofiel en ik ben dan ook enthousiast om bij te dragen aan het succes en de groei van Appronto. Na een uitgebreide zoektocht en talloze sollicitaties heb ik gekozen voor de positie van Commercieel Trainee Accountmanager, wat me uiteindelijk heeft geleid naar mijn rol als BDR (Business Development Representative). Zowel ik als Appronto passen goed bij elkaar, omdat ik veel ambitie, passie en leergierigheid meebreng, terwijl mijn BBA-achtergrond goed aansluit bij mijn rol als BDR. Dit, in combinatie met mijn interesse in het dynamische IT-landschap, data en softwareontwikkeling, heeft de perfecte match gecreëerd!

In het dagelijkse leven

Reizen is een grote passie van mij en ik heb al meerdere keren in het buitenland gewoond. Zo heb ik bijvoorbeeld 6 maanden in zowel Panama als Lanzarote gewoond. Japan en een roadtrip door Centraal- en Zuid-Amerika staan hoog op mijn bucketlist! Door mijn familie, die verspreid is over Europa en het hele Amerikaanse continent, heb ik al veel van de wereld gezien.

Als Latino ben ik opgegroeid met Latijns-Amerikaanse muziek en dans. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om één à twee keer per week salsa te dansen. Daarnaast volg ik momenteel een cursus Spaans om mijn taalvaardigheid te verbeteren. Ik ben ook fanatiek met sporten! Zo doe ik twee keer per week aan crossfit en loop ik minstens 45 minuten om de dag. Vroeger heb ik veel vechtsporten beoefend, waaronder judo, jiu-jitsu, aikido, boksen, kickboksen en kung-fu.

Naast sporten en reizen heb ik ook nog andere hobby's, zoals dronefotografie en gamen op mijn Playstation 5. Ik vind het ook belangrijk om continu te blijven leren en mezelf te ontwikkelen. Zo volg ik momenteel naast de Spaanse cursus bijvoorbeeld ook een cursus Hubspot Sales Enablement, zowel voor mijn werk als voor mijn persoonlijke groei.

Tot snel!

Vacatures Appronto