15 April 2022

Even voorstellen onze nieuwe medewerker Adriaan!

Adriaan BoutHallo allemaal,

Mijn naam is Adriaan Bout, 28 jaar en in april begonnen als Mendix Business Engineer bij Appronto. Na mijn master Operations, Management & Logistics aan de TU/e ben ik in Eindhoven blijven hangen, waar ik nu samenwoon met mijn vriendin Eliza. Naast mijn werk crossfit ik en stap ik graag op de fiets voor een stukje wielrennen. Je maakt mij daarnaast ook blij met een biertje in de kroeg met vrienden, weekendjes weg of gewoon lekker op de bank een serie of voetbal te kijken.

Na mijn afstuderen heb ik met veel plezier gewerkt als asset management consultant bij Veerenstael. Vooral diverse klanten op locatie helpen met hun uitdagingen is iets waar ik erg enthousiast van word. Over het algemeen was mijn werk meer van technische aard maar tijdens mijn laatste opdracht heb ik geholpen bij de implementatie van een nieuwe applicatie. Vanuit daar is de wens ontstaan om niet alleen de persoon te zijn die tussen de business en IT staat, maar om ook zelf iets te kunnen maken en daardoor nog beter te kunnen helpen.

Tijdens mijn studie heb ik verschillende programmeertalen geleerd en ook kennis gemaakt met Mendix. Na de eerste kennismaking met Appronto heb ik mij hier meer in verdiept en ben ik nóg enthousiaster geworden over deze low-code techniek. De mogelijkheid om in korte tijd een mooie, crossplatform werkende applicatie neer te zetten, zonder hiervoor rijen vol code te hoeven schrijven spreekt mij erg aan.

In de eerste twee weken heb ik de fijne werksfeer bij Appronto al kunnen ervaren. Hierdoor heb ik er alleen maar meer zin in gekregen om verder te kunnen groeien als Mendix developer. Graag tot binnenkort!

Vacatures Appronto