01 mei 2019

Hoe vinden onze mensen het hier? Hans Roks - Senior Business Engineer

Wat ik gaaf vind is dat ik bij Appronto iedere keer in totaal verschillende branches werk, met andere mensen. De ene keer ben ik actief in de bankensector en daarna in de agrarische sector. Heerlijk om me iedere keer weer in een andere branche te verdiepen. Voordat ik bij Appronto terechtkwam was ik lead developer bij een energiemaatschappij. Daar werkte ik constant in dezelfde omgeving. Dat ging vervelen. De nieuwe indrukken en projecten die ik hier krijg, geven mij energie.

“Gave projecten en nieuwe omgevingen geven mij veel energie”

Klant opleiden

Wat mij aanspreekt aan Appronto is dat we projecten zo succesvol mogelijk maken, maar niet eropuit zijn om eindeloze service te leveren. We trainen en leiden de klant op om zelf aan de slag te gaan met onze oplossingen. In het begin zijn we intensief betrokken, maar binnen een à twee jaar staat de klant grotendeels op eigen benen. En mochten ze onze hulp toch nodig hebben, dan springen we bij.  

Rollen

Inmiddels neem ik binnen Appronto een flink aantal rollen op me. Ik zorg als scrum master dat iedereen agile werkt en weet wat ze moeten doen. Daarnaast hak ik als lead developer moeilijke knopen door, samen met de klant. En ik bouw mee aan de oplossingen voor klanten. Bovendien biedt Appronto me de ruimte om me verder te ontwikkelen. Momenteel pak ik ook de rol van projectmanager op me. In die rol rapporteer en adviseer ik de directieleden en het management van de klant. 

Open omgeving

Er hangt bij Appronto een relaxte en open sfeer en we gaan op een normale manier met elkaar om. Er is geen zware hiërarchie en onze inbreng is heel belangrijk voor het bedrijf. We denken in sessies mee over richting van het bedrijf. Hoe kan Appronto beter worden? Zijn er dingen die we slimmer aan kunnen pakken?

Vacatures Appronto