26 januari 2023

Appronto wint Top Cloud Partner Benelux Award voor de tweede keer op rij

Appronto is door Siemens en Mendix opnieuw verkozen tot Top Cloud Partner van de Benelux. Het is het tweede jaar op rij en de vierde keer in totaal dat de specialist in low-code businessapplicaties en cloudintegraties de prijs in ontvangst mag nemen. “Een mooie beloning voor ons werk en de klant- en kwaliteitsgerichte aanpak waar Appronto voor staat”, aldus Bas van der Horst, managing director en medeoprichter van Appronto.

Langjarige samenwerking

Siemens en Mendix kennen de Top Cloud Partner Benelux Award toe aan partners die uitstekende resultaten en innovaties kunnen voorleggen bij het gebruiken van de technologie die deze twee bedrijven beschikbaar stellen. Appronto is inmiddels al bijna een decennium erkend Mendix-Siemenspartner. Jaren waarin het bedrijf low-code technologie op zijn duimpje leerde kennen en zich inzette voor tal van innovatieve projecten en oplossingen binnen een divers scala aan branches.

Applicaties voor het creëren van de slimme fabriek. Oplossingen die financiële dienstverleners in staat stellen om optimaal te profiteren van de innovatieve kracht van fintech. Applicaties die bedrijven in de zakelijke dienstverlening helpen om processen te stroomlijnen en meer waarde uit hun data te halen: het zijn zomaar wat voorbeelden van manieren waarop Appronto low-code praktisch inzet en klanten profiteren van de waardevolle en vruchtbare samenwerking met Siemens en Mendix.

Bijzondere teamprestatie

De Top Cloud Partner Benelux Award twee jaar op rij winnen is een bijzondere teamprestatie, waar iedereen binnen Appronto zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen. “Of het nu gaat om de engineers, de mensen die verantwoordelijk zijn voor de communicatie en marketing of onze supportmedewerkers: ze hebben allemaal een stevig aandeel in het succes”, benadrukt Van der Horst.

Tevreden klanten

De toekenning van de prijs is natuurlijk een blijk van waardering vanuit Siemens en Mendix, maar zegt ook veel over de tevredenheid van de klant. “Wij proberen onze kennis en creativiteit namelijk altijd in dienst te stellen van onze klanten. We begrijpen als geen ander dat het voor bedrijven een uitdaging is om competitief te blijven in deze door digitale technologie gedomineerde tijd. Wij vertalen complexe vraagstukken daarom naar eenvoudig te gebruiken en functionele IT-oplossingen.”

Groei met oog voor kwaliteit

Het doel van Appronto is om de komende jaren gestaag en met behoud van kwaliteit door te groeien. De oprichting van Emixa is een van de manieren waarop het bedrijf die wens wil laten uitkomen. In dit consortium bundelen Appronto, cards PLM Solutions, Dimensys, Magnus Digital en OnePLM hun krachten. Al deze bedrijven brengen hun eigen specialismen en kennis mee op het gebied van digitale transformatie, waardoor Emixa de klant een kwalitatief hoogwaardige totaaloplossing kan aanbieden voor het moderniseren en digitaliseren van zijn dienstverlening.

CTA (52)