03 februari 2022

Appronto wint Top Cloud Partner Benelux Award

Appronto is door Siemens en Mendix verkozen tot Top Cloud Partner van de Benelux. Het is de derde keer dat de specialist in low-code businessapplicaties en cloudintegraties die eer ten deel valt. “Een mooie beloning voor ons harde werk die aantoont dat onze kwaliteits- en klantgerichte aanpak gewaardeerd wordt. We zijn van mening dat je projecten samen doet, waarin we ontzorgen en zorgen. Een écht partnership met onze klanten vinden wij heel belangrijk.”, aldus Bas van der Horst, managing director en medeoprichter van Appronto.

Langjarig partnerschap

Appronto is inmiddels acht jaar Mendix-Siemenspartner. Die samenwerking heeft in de loop der jaren al aan de basis gestaan van veel mooie, efficiënte en gebruiksvriendelijke applicaties. De kracht van Mendix zie je ook terug in de verschillende branches die Appronto bedient. Denk bijvoorbeeld aan de industrie, financiële dienstverlening en zakelijke dienstverlening. Sinds vorig jaar is Appronto een officiële en gecertificeerde Smart Expert Partner in Mendix low-code. Daarmee is de Bredase applicatie- en (cloud)integratiespecialist het eerste Europese bedrijf dat deze certificering in de wacht sleept. Bovendien maakte Appronto het afgelopen jaar een stevige groei van 35% door.

Behalve Mendix-partner is Appronto ook een erkende Boomi-partner. Die samenwerking leverde het Bredase bedrijf vorig jaar de Boomi EMEA Spotlight Award op. Dat kwam onder andere door een groot project bij de bekende chocoladeproducent Tony’s Chocolonely. Dit leidde tot de creatie van een volledig geïntegreerd, overzichtelijk en gecentraliseerd applicatielandschap. Appronto wordt door Mendix, Siemens en Boomi geprezen als een innovatieve partner, die de kracht van zowel het Boomi AtomSphere- als Mendix-platform optimaal benut. Appronto zet deze platforms creatief in voor het realiseren van verregaande integraties en functionele zakelijke applicaties.

Topjaar

Mendix en Siemens roemen Appronto voor het draaien van een topjaar. Ze wijzen onder meer op de succesvolle samenwerking bij Argenta, de expansie bij Collin Crowdfund en de tomeloze energie die Appronto uitstraalt. Ook de allereerste Mendix PG Day was een groot succes. Al deze prestaties hebben een bijdrage geleverd aan de toekenning van deze award. De uitreiking van de prijs vond op afstand plaats tijdens de EMEA Cloud Partner Summit FY22.

HubSpot Video


Teamprestatie

Van der Horst benadrukt dat het succes van Appronto vele gezichten heeft. “Natuurlijk willen we Siemens en Mendix bedanken. Het is mooi dat ze ons werk waarderen. Wij proberen onze kennis en creativiteit namelijk altijd in dienst te stellen van de klant. We begrijpen als geen ander dat het voor bedrijven een uitdaging is om voorop te blijven in deze digitale tijd. Wie simpel wil werken, begint met wat er al is en daar helpen wij bij en vertalen we complexe vraagstukken naar voor de gebruiker simpel te gebruiken IT-oplossingen. En de technologie van Mendix helpt daar natuurlijk enorm bij.”

Daarnaast wil Appronto natuurlijk ook de klanten bedanken voor de vele mooie samenwerkingen en interessante projecten. “Tony’s Chocolonely, Secrid, BKD, VDL Nedcar, Collin Crowdfund, Urban Arrow, ING, Autohopper, de Nationale Hypotheekgarantie, CarePay, Ezilly, MainPlus, Pop Vriend Seeds, Troostwijk, Enexis en nog vele andere; met al deze bedrijven werken we op een prettige manier samen aan mooie applicaties of vooruitstrevende integratieprojecten.”

Bas (3)Van der Horst benadrukt dat het binnenhalen van de Top Cloud Partner Benelux Award een prestatie is van het hele Appronto-team: “Iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen. Of het nu gaat om de ontwikkelaars, de mensen die verantwoordelijk zijn voor de communicatie en marketing of onze supportmedewerkers: ze hebben allemaal een stevig aandeel in het succes.”