17 June 2022

Appronto wint Event-Driven Leadership Award van Solace!

Tijdens de recente Solace Sales Conference in München werden geselecteerde Solace-partners erkend voor hun bijdrage en toewijding aan het vergroten van het bewustzijn en de acceptatie van event-driven architectuur (EDA) op de markt voor 2022. Met trots mogen we vertellen dat Appronto de Event-Driven Leadership Award (Mid-Market) heeft gewonnen!

De awards erkennen de belangrijke rol die partners spelen in de missie van Solace om ondernemingen te helpen hun bedrijfsactiviteiten en klantinteracties realtime te maken door de kracht van event-driven architectuur. Volgens een recente wereldwijde EDA-enquête was bijna tweederde van de 840 respondenten (59%) het ermee eens dat de keuze van de juiste strategische partner tot dé top vijf van een succesvolle EDA-migratie behoord.

“Despite dealing with intense periods of supply chain outages, talent and skills shortages, and other market disruptions, our partner ecosystem have embraced these challenges as opportunities, and have played a significant role in helping deliver the power of EDA to our joint customers worldwide,” aldus Tim Wong, Chief Revenue Officer, Solace. “I congratulate Appronto, who has done a tremendous job guiding several of their mid-enterprise clients to adopt PubSub+ and introduce them to the benefits that real-time capabilities can deliver for their business and from their Boomi investments.”


Categorieën

De Solace Partner Awards 2022 bestaan ​​uit in totaal negen categorieën die de geweldige prestaties erkennen bereikt door het partnerecosysteem van Solace en bestaat uit partners in alle sectoren, landen en segmenten van de markt.

Naast Appronto werd Boomi erkend als Partner van het Jaar. Door gebruik te maken van het Boomi Atomsphere platform in combinatie met Solace realiseerden ze voor tientallen gezamenlijke klanten realtime communicatie in hun IT-landschap op basis van een event driven architectuur.

Over Solace

Onze partnerovereenkomst met Solace, een erkende specialist op het gebied van event-drive architectuur, is een mooie aanvulling op de Boomi- en Mendix-diensten die we al aanbieden. Dankzij de oplossingen van Solace wordt het nog makkelijker om organisaties te voorzien van een robuuste, flexibele en slimme integratie-architectuur.

Solace software zorgt ervoor dat IT-systemen en applicaties eenvoudig, soepel en snel met elkaar communiceren. Gerenommeerde merken als SAP, Mercedes-Benz, Renault en de London Stock Exchange maken gebruik van de oplossingen van Solace.

Kers op de taart

Deze Event-Driven Leadership Award (Mid Market) van Solace is de kers op de taart voor ons. Het afgelopen jaar hebben we namelijk vanuit ál onze partners waardevolle erkenning gekregen. Zo werden wij al eerder door Siemens en Mendix verkozen tot Top Cloud Partner van de Benelux én door Boomi uitgeroepen tot winnaar van de Boomi EMEA Spotlight Award! Een geweldige prestatie waar wij enorm trots op zijn!

CTA (52)