10 December 2021

Appronto winnaar van de Boomi EMEA Spotlight Award 2021

2021_partner_award_logoAppronto is door Boomi, de specialist op het gebied van slimme connectiviteit en automatisering, uitgeroepen tot winnaar van de Boomi EMEA Spotlight Award 2021. Appronto nam de prijs in ontvangst tijdens de jaarlijkse Boomi Partner Summit.

Appronto heeft tientallen klanten in Nederland geholpen met het integreren van hun bedrijfsapplicaties en het verbeteren van hun datakwaliteit. Appronto won de EMEA Spotlight Award 2021 mede dankzij hun project bij Tony's Chocolonely. Daar zorgden Appronto en Boomi ervoor dat het complexe applicatielandschap van de chocoladefabrikant volledig werd geïntegreerd, zodat alle data nu op één plek samenkomt. Andere redenen voor het winnen van de prijs zijn onder meer het binnenhalen van bijna 20 nieuwe Boomi-klanten, een groei van 48 procent ten opzichte van vorig jaar.

Bas (3)Bas van der Horst, medeoprichter en algemeen directeur van Appronto: “Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Boomi. AtomSphere Platform is het beste en meest flexibele platform om een modern integratielandschap te realiseren en biedt functionaliteit op alle onderdelen van low-code oplossingen. Bovendien is het gebruiksvriendelijk, waardoor we snel krachtige oplossingen voor onze klanten kunnen bouwen. We zijn enorm trots dat Boomi's team op de hoogte is van de mooie projecten die we dit jaar voor hen hebben uitgevoerd. Dat we de Boomi EMEA Spotlight Award 2021 hebben gewonnen is nog mooier. We hopen komend jaar nog veel meer organisaties te helpen met moderne en succesvolle oplossingen voor integraties en het verbeteren van de datakwaliteit.”

David Tavolaro-1“Als een bedrijf overstapt naar een volledig digitaal landschap, is het niet altijd gemakkelijk om data centraal te stellen in hun bedrijfsstrategie. Bedrijven hebben een gedegen strategie en ondersteuning nodig bij elke stap van hun digitale transformatietraject”, zegt David Tavolaro, Vice-president Global Business Development van Boomi. “Daarom is het onderhouden van ons partnernetwerk een topprioriteit voor Boomi. Ons netwerk helpt klanten bij het ontwikkelen en beheren van complexe architecturen in alle soorten en maten. We zijn vereerd om onze partners te erkennen voor het werk dat ze het afgelopen jaar voor ons hebben gedaan. We kunnen niet wachten om te zien wat hun volgende stappen zijn in het komende jaar."

De prijswinnaars werden bekend gemaakt tijdens de virtuele Boomi Global Partner Summit, die werd gehouden op 9 december 2021. Appronto werd erkend als een innovatieve partner die met succes de breedte van het Boomi AtomSphere-platform benut om integratie, creativiteit en innovatie voor bedrijven mogelijk te maken.

MicrosoftTeams-image (2)

Benieuwd wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Onze experts laten je graag kennismaken met de voordelen van Boomi. Maak een afspraak met ons!