13 juli 2022

Appronto samen met CarePay en Urban Arrow genomineerd voor Computable Awards

Geweldig nieuws! Appronto is samen met CarePay en Urban Arrow genomineerd voor de Computable Awards en vanaf vandaag kan gestemd worden.

🔴 Met CarePay zijn we genomineerd in de categorie "Beste ict-project in de zorg"
🔴 Met Urban Arrow zijn we genomineerd in de categorie "Digitale Transformatie"
🔴 En PSOhub waar Appronto initieel aan mee heeft ontwikkeld is genomineerd in de categorie "Tech Start-up"

Carepay

Het Nederlandse CarePay digitaliseert het zorgstelsel in Oost-Afrika via mobiele technologie. M-Tiba is een platform wat het bedrijf heeft ontwikkeld voor de Keniaanse en Nigeriaanse markt om een zorgverzekering te kunnen afsluiten. Bij CarePay geloven ze dat de kruising van mobiele technologie en mobiel geld het potentieel heeft om de gezondheidszorg te transformeren door universele toegang tot gezondheidszorg van goede kwaliteit tegen lagere kosten te vergemakkelijken. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om CarePay met M-Tiba te nomineren in de categorie Zorgproject.

Urban Arrow

Urban Arrow bouwt cargo bikes voor het vervoer van kinderen en goederen. De laatste jaren is het tienjarig bedrijf enorm hard gegroeid. Om het stijgende aantal dealers goed te kunnen bedienen, bouwden Appronto en Urban Arrow op basis van Mendix-technologie een nieuw dealerportaal. Dankzij dit portaal kunnen dealers hun klanten beter helpen en verwachtingen beter managen. Appronto was in de lead voor het gehele traject. Samen met Urban Arrow zijn de benodigde functionaliteiten onderzocht en uitgewerkt naar deze oplossing. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om het nieuwe dealerportaal van Urban Arrow te nomineren in de categorie Digitale Transformatie.

Wij zouden het enorm waarderen als je even de tijd wilt nemen om ons naar de overwinning te helpen! 

 

5CAW Facebook 1200 x 630 pixels